L’Ateneu encara la tardor amb nous cursos i noves propostes culturals

08/09/2020 – Eva Jou / 

L’Ateneu torna de vacances amb nous cursos, una programació cultural variada i propostes diverses. La novetat principal del programa de tardor, que es posa en marxa el 28 de setembre, és la col·laboració de l’Ateneu amb el Museu del Còmic. Aquesta unió obre la porta a oferir 14 cursos d’il·lustració, dibuix i disseny per a infants, joves i adults a les seves instal·lacions.

A banda, l’Ateneu també ofereix cursos destinats al benestar i la família, com ara ‘Ioga per a embarassades’, ‘Alimentació infantil’ o ‘Mindfulness per a la vida quotidiana’. En el terreny dels idiomes, la programació de tardor compta amb cursos de portuguès, alemany, anglès, italià o francès. A més, l’Ateneu també ofereix cursos de temàtica molt variada: des de fotografia fins a gastronomia, passant per narrativa i literatura, treballs manuals, bricolatge, o informàtica.

A part de les activitats i cursos, aquesta tardor l’Ateneu també compta amb una programació cultural molt diversa, que inclou exposicions de pintura, tertúlies literàries, presentacions de llibres, espectacles infantils, entre altres propostes.

A causa de les mesures derivades de la covid-19, hi ha cursos que s’impartiran en línia en alguna de les seves franges horàries. En aquest cas, els cursos seran personalitzats i exclusius per als alumnes inscrits. Les classes es faran en directe per videoconferència i l’alumnat disposarà d’una plataforma per poder estar en contacte amb el professorat i intercanviar material i exercicis.

Pel que fa a l’aforament, en el cas de les activitats culturals s’ha vist restringit. És necessari reservar entrades amb antelació per garantir la plaça als concerts, exposicions, activitats infantils, xerrades o els cicles d’Òpera entre Copes, que en aquest cas es faran tant de manera presencial com en línia. En les activitats gratuïtes les inscripcions s’obriran una o dues setmanes abans de l’esdeveniment i serà imprescindible apuntar-s’hi prèviament. Els socis de l’Ateneu tindran dos dies més de marge en la reserva de places.

Les inscripcions per als cursos i activitats ja estan obertes i es poden fer de manera presencial (de dilluns a divendres de 9:15h a 13:00h i de 16:30h a 20:30h i dissabtes de 10 a 13h) o a través de la pàgina web.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar