L’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix homenatja als presidents històrics amb motiu del seu centenari

09/09/2019 – Josep Lluís Silva/

Aquest dissabte la Sala de Plens de l’Entitat Municipal de Valldoreix va acollir l’acte central de celebració del centenari de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV), que va servir per retre homenatge als expresidents de l’associació veïnal i exalcaldes històrics de Valldoreix.

homenatge-associacio-propietaris2019
Foto de l’Ajuntament de Sant Cugat de l’homenatge a l’associació de propietaris i veïns de Valldoreix

L’acte, celebrat a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, va ser presidit pel president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig i per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, juntament amb l’actual president de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV), Antonio Zamora.

L’acte va començar amb un parlament del president Josep Puig, que va donar la benvinguda a tots i totes les presents i va servir per fer l’obertura de la celebració. Acte seguit va prendre la paraula el president actual de l’APVV, Antonio Zamora, amfitrió de la celebració, que es va encarregar d’encapçalar l’homenatge als expresidents de l’associació i exalcaldes de Valldoreix, ja desapareguts. Zamora va fer entrega a les famílies de Ramon Escayola Villaró i Josep Ma. Coll Médico d’una placa commemorativa de l’acte i un exemplar del llibre del centenari de l’entitat, escrit per l’historiador local Juanjo Cortés i editat per l’APVV amb motiu de l’efemèride.

La segona part de l’acte va servir per homenatjar els expresidents vius de l’associació; Rafael Vila Pizá, Nicolás Canela, Jordi Cufí i l’actual president Antonio Zamora, que rebran de mans del president Puig i de l’alcaldessa Ingla una placa commemorativa i el llibre del centenari.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar