L’Ajuntament vol expandir l’Anella Verda abans del 2021

15/09/2020 – Eva Jou /

En l’àmbit de la mobilitat, un dels reptes pendents de l’Ajuntament de Sant Cugat abans d’acabar l’any és l’ampliació de l’Anella Verda. L’objectiu del consistori és estendre-la des del centre fins als diferents barris per connectar amb Mira-sol, Torreblanca, Parc Central, Can Mates, Volpelleres, Valldoreix i la Floresta.

El regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, ha explicat que una de les principals actuacions consisteix en connectar l’Anella Verda amb el carrer Manel Farrés i enllaçar la part del darrere del carrer Andana amb el carrer Safareig. Gallardo assegura que aquesta actuació es vol fer “aviat” i amb el “compromís” dels barris.

mapa anella verda ampliacio expansio 2020

Gallardo també ha posat sobre la taula altres possibles actuacions. Al passeig Valldoreix, per exemple, s’està “estudiant” si ja es poden començar les obres aquest any o cal esperar a l’any vinent. Gallardo insisteix que és una qüestió que s’ha de “dialogar” amb els veïns per no implantar-ho d’una manera “brusca”.

Des que es va posar en marxa la iniciativa de l’Anella Verda, l’Ajuntament de Sant Cugat ja tenia previstes aquestes ampliacions. Així, el consistori reserva una partida de 400.000 euros al pressupost d’inversió municipal per poder impulsar tots aquests nous carrils bici a la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar