L’Ajuntament posa en marxa un servei de suport a la digitalització del comerç per afrontar la crisi del coronavirus

05/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa un nou servei de suport i acompanyament personalitzat per a petits i mitjans comerços, per potenciar la seva digitalització. El servei, que oferiran consultors especialitzats, parteix d’una diagnosi de l’estat del negoci tant des del punt de vista digital com estratègic amb la finalitat de plantejar un seguit d’accions adaptades al seu grau de digitalització actual i que tenen com a objectiu final disposar d’un canal de venda on-line, que reforci el canal tradicional presencial.

A través d’una breu enquesta que haurà de contestar el comerç, s’establirà l’itinerari a seguir, tenint en compte la realitat des de la qual parteix cada negoci. S’ofereix des d’assessorament personalitzat per la definició de les accions a fer fins a acompanyament per a professionals especialistes en consultoria estratègica per a la consecució dels objectius plantejats.

Per sol·licitar el servei les persones interessades s’hauran d’adreçar a l’OAE com ho fan habitualment, a través del formulari web santcugat.cat/web/formulari-contacte-oae.

Des de finals de març, l’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE), ha engegat diferents serveis de suport a l’activitat econòmica que formen part del conjunt de mesures del pla de xoc per a la reactivació de l’economia local. Informació i assessorament d’ajuts i subvencions en l’àmbit local, autonòmic i estatal; assessorament i ajuda en la tramitació d’ERTO per a microempreses i mediació de lloguers de locals comercials són alguns dels serveis que tenen a la seva disposició els comerços, autònoms i pimes amb seu a Sant Cugat.

Foto: Ajuntament Sant Cugat

L’àrea de Promoció Econòmica i Comerç segueix treballant amb la Taula d’emergència econòmica local formada per les associacions de comerciants, representants dels restauradors, Cambra de Comerç de Terrassa i Sant Cugat Empresarial, en el disseny i implementació d’altres mesures per pal·liar l’impacte sobre el comerç local provocat pel coronavirus, per tal de contenir la situació de xoc i estrès d’aquest davant la situació actual i futura.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar