L’Ajuntament porta a terme el manteniment de les franges de protecció d’incendis de les urbanitzacions de Sant Cugat

(2/4/2024 – Redacció)

L’Ajuntament de Sant Cugat, d’acord amb el Pla de Prevenció d’Incendis (PPI) municipal, està portant a terme el manteniment de les franges de protecció de les urbanitzacions, per tal d’afrontar possibles incendis forestals i disminuir-ne el risc. En el marc d’aquest Pla, l’Ajuntament també recorda als propietaris de parcel·les que tenen l’obligació de mantenir-les lliures de vegetació i amb la massa arbòria aclarida, abans de l’època de més risc d’incendi, que es preveu que sigui entre maig i octubre.

Tingueu en compte, que els treballs de desbrossada mecànica estan prohibits en època de màxim risc d’incendi, per la qual cosa l’Ajuntament recomana dur a terme les tasques de manteniment de parcel·les abans d’aquest període i, sobretot, abans de la revetlla de Sant Joan (23 de juny).

Crida a la col·laboració ciutadana
Sant Cugat del Vallès és un municipi declarat d’alt risc d’incendi forestal ja que el 40% del terme municipal és zona forestal arbrada. Cal tenir present que, del 15 de març al 15 d’octubre, no es pot encendre cap foc en terrenys forestals. La prevenció dels incendis i dels seus efectes té una importància cabdal per evitar-ne les greus conseqüències, i encara més en el context de sequera en que ens trobem.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar