L’Ajuntament i el propietari del gos neguen que l’animal estigui tancat al balcó com afirma FAADA

14/05/2020 – REDACCIÓ

L’Ajuntament de Sant Cugat i el propietari del gos han desmentit les acusacions de la Fundació per a l’Assessorament i Acció a Defensa dels Animals (FAADA) que afirmava que un gos de raça bòxer de Sant Cugat estava “des de juliol de 2019 vivint permanentment en un balcó de 1,5m x 1,5m, generalment amb les persianes baixades.

Francesc Carol, regidor de Benestar Animal, ha afirmat en declaracions a TV Sant Cugat que el gos té xip, està vacunat i que no els consta que visqui de manera permanent al balcó. A més en diferents moments, des del juliol de l’any passat, tant els agents de la Policia Local com tècnics de Benestar Animal han pogut comprovar que aquestes acusacions no són certes. A la vegada neguen el maltractament animal i des del consistori estan en contacte amb el propietari, que en tot moment ha mostrat la seva col·laboració.

Per la seva part el propietari assegura que les acusacions no són certes i que FAADA no té proves. Segons el propietari, l’animal no viu al balcó i té tres informes policials favorables que demostren la situació real del gos. Per aquest motiu ha denunciat a la fundació animalista.

passejar-gos-mascotes

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar