L’Ajuntament de Sant Cugat estudia internalitzar el servei de grua municipal

13/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha informat que en el present mandat la tinència d’alcaldia de Bon Govern i Transparència, encapçalada per Lourdes Llorente, ha estat treballant en la internalització del servei de grua municipal com a alternativa a la licitació i amb la voluntat de “fer una prestació més eficaç a la ciutadania”.

Fotografia d’arxiu de la grua municipal

Per fer aquest treball es va demanar a l’empresa informació sobre el cost del servei i aquesta va enviar documentació on es va fer constar l’expressió “Servicios varios en (B)”. Com les explicacions donades per l’empresa no han estat clarificadores d’aquesta expressió, es va lliurar a Fiscalia també la documentació relacionada amb aquest tema.

La tinència d’alcaldia de Bon Govern i Transparència va posar això en coneixement de Fiscalia al mes de març, en considerar que la situació reunia condicions similars a la investigació que l’organisme està realitzant de factures per serveis prestats a l’Ajuntament que no van ajustar-se als procediments requerits en contractació.

La concessió del servei de grua municipal, el 2014, va tenir una pròrroga i una continuïtat de servei que va finalitzar el 2016. Des de llavors, ha funcionat sense contracte.

L’Ajuntament de Sant Cugat va entregar aquest dimarts la documentació requerida pels Mossos d’Esquadra, que es van personar a l’edifici consistorial per ordre de la Fiscalia de Sabadell. Va lliurar la documentació a petició de la tinència d’alcaldia de Bon Govern i Transparència, en considerar que la situació del servei –sense contracte des de 2016- és similar als casos que investiga Fiscalia sobre encàrrecs sense contracte de mandats anteriors.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar