L’Ajuntament convoca un concurs públic per cobrir la plaça de director o directora del Teatre Auditori

08/08/2021 – Redacció /

El Consistori vol obrir una nova etapa en la gestió de l’equipament amb aquesta convocatòria oberta a professionals de la gestió cultural

teatre-auditori-santcugat_premienderrock_2019

L’Ajuntament va publicar el passat 23 de juliol les bases i convocatòria per a la selecció, mitjançant concurs públic, de la direcció professional del Teatre Auditori de l’Organisme Autònom Municipal Centre Cultural de Sant Cugat (OAMCC).

Les persones que hi vulguin optar poden presentar la sol·licitud fins al dia 14 d’agost

D’aquesta manera, l’equip de govern actual vol canviar el sistema de selecció de la persona que hagi d’assumir la direcció de l’equipament cultural i que, des de la seva obertura l’any 1993, s’ha fet per assignació directa.

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura: “el Teatre Auditori és un projecte consolidat i valorat arreu del país i té uns molt bons indicadors d’ocupació. Ara, volem obrir una nova etapa en la gestió de l’equipament i crec que és un bon moment per captar nous públics i apostar per nous formats i disciplines, sense perdre la qualitat en la programació” 

La principal responsabilitat del director o directora serà la de gestionar i dirigir l’entitat tot garantint-ne una programació artística de qualitat, així com l’organització d’espectacles culturals d’abast de ciutat, un finançament sostenible i un arrelament amb la ciutadania.

Les persones aspirants hauran de complir els requisits que marquen les bases i podran presentar la sol·licitud per a participar-hi a través de la seu electrònica,  fins al dia 14 d’agost

Més oferta púbica per cobrir llocs de treball al Teatre-Auditori i les Biblioteques

Al mateix temps, per tal d’enfortir els serveis culturals de la ciutat, l’Ajuntament ha convocat diversos procesos selectius per a la constitució de borses que pemetran cobrir, de forma temporal, llocs de treball, tant al Teatre Auditori com al Servei de Biblioteques:

·         Constitució d’una borsa de treball de personal tècnic mitjà per cobrir el lloc de treball d’adjunt/a a producció i programació, per a l’OAMCC.

·         Constitució d’una borsa de treball de personal tècnic/a auxiliar, per cobrir el lloc de treball de tècnic/a auxiliar de comunicació i disseny per a l’OAMCC.

·         Constitució d’una borsa de treball de personal d’auxilar tècnic/a de biblioteca per cobrir el lloc de treball d’auxiliar tècnic/a per a l’OAMCC.

·         Constitució d’una borsa de treball de personal administratiu per cobrir el lloc de treball d’adjunt/a d’administració i recepció, per a l’OAMCC

Les bases per a totes quatre convocatòries es poden consultar a santcugat.cat/concurs i en totes elles el termini per presentar sol·licitus és el dia 14 d’agost.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar