La Unió obre votacions per escollir el seu nou logotip

28/04/2020 – REDACCIÓ /

La Unió Santcugatenca ha convocat als socis i a les sòcies de l’entitat a escollir la nova imatge gràfica de l’entitat, per així “acompanyar-nos en el canvi d’escenari que estem a punt de viure“.

Com informa l’entitat, vint anys després del centenari, que es va celebrar l’any 2000, La Unió ha decidit que vol actualitzar i adaptar la seva imatge per tal de “comunicar millor el projecte de l’entitat, el qual ha anat evolucionant els darrers anys“.

Les tres propostes de logotip

Un total de 500 socis i sòcies podran votar l’opció que més agradi entre les tres propostes de logotip treballades de forma conjunta amb l’estudi de disseny Miquel Munill. Les persones sòcies podran votar a través d’un formulari disposat al web https://teatrelaunio.cat/ o bé trucant al número de telèfon 93 675 20 57. El període de votacions estarà obert des del dilluns 27 d’abril i fins al diumenge 10 de maig. L’anunci de la proposta més votada es farà a partir del dilluns 11 de maig.

L’elecció del nou logotip suposa un pas més en el trajecte marcat pel mandat iniciat per la junta directiva el 2014. L’objectiu principal de la junta és efectuar la transició de l’entitat des de l’antiga seu fins a la nova. Una transició que ha comportat grans canvis en l’organització l’entitat: l’elaboració d’un nou pla estratègic sorgit d’un procés participatiu, la vertebració de l’oferta i la programació cultural, la musculació de l’estructura i coordinació interna, etc. Tot un seguit d’accions enfocades a esdevenir una entitat cultural de referència capaç, també, de gestionar un nou equipament cultural.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar