La tecnològica Ekon es trasllada a Sant Cugat i al 22@ de Barcelona

07/05/2020 – REDACCIÓ /

El complex d’oficines de Vallsolana Garden Business Park, a la zona empresarial de Can Sant Joan, acollirà una nova empresa en les pròximes setmanes. L’empresa tecnològica Ekon ha anunciat a través d’un comunicat que traslladarà una part de les actuals oficines de  Barberà del Vallès a aquest nou espai de Sant Cugat. La resta de la seu la ubicarà al districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

Fotografia del centre de negocis de Vallsolana cedida per Ekon

L’empresa, que es dedica a desenvolupar software de gestió empresarial en el núvol, incorporarà  els departaments de Suport, Desenvolupament i Serveis  en un espai de 1.200 metres quadrats del centre de negocis de Vallsolana.

En aquest complex empresarial, propietat de l’empresa Greenoak, es troben altres importants empreses com Everis, Adidas o Eurofragance. El canvi d’ubicació es produirà “esglaonadament i quan l’actual situació torni a la normalitat”, segons assenyalen fonts d’Ekon.

Per la seva part els departaments de Vendes, Màrqueting, i algunes àrees de Direcció, es traslladaran durant aquest mes de maig a un espai ubicat a la zona de l’22 @ Front Marítim.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar