La reconeguda salsa Espinaler tindrà a partir d’ara un espai propi a Sant Cugat amb una proposta gastronòmica basada en el vermut i les tapes. L’empresa Espinaler, amb 125 anys d’història a les seves esquenes, és coneguda per les seves salses, conserves, vermuts i aperitius. L’empresa té la seva fàbrica i la seva taverna a Vilassar de Dalt i, ara, han triat Sant Cugat per a obrir el seu primer espai gastronomic fora del Maresme de la mà de Stoneweg Places & Experiences.
La Taverneta Espinaler de Sant Cugat s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència Miquel Tàpies, president i propietari d’Espinaler i de l’alcalde de Sant Cugat, entre molts d’altres, que ha servit per a donar a conèixer a la ciutat aquest nou espai ubicat a la plaça d’Octavià. Un nou espai que compta amb un local de 100 metres quadrats i una amplia terrassa on tastar una cuidada selecció de productes Espinaler i una oferta de tapes, racions i suggeriments de temporada pensats per a satisfer els paladars més exigents. La Taverneta Espinaler buscant així convertir-se en un punt de referència per als amants de la bona taula i de l’oci a Sant Cugat i els seus voltants.