La síndica de Greuges de Sant Cugat i la defensora del client d’Agbar signen un conveni per millorar l’atenció a la ciutadania

( 29/11/2022 –  Redacció )  

La síndica municipal de Greuges de Sant Cugat del Vallès, Helena López Macho, i la defensora del client d’Agbar, grup del qual forma part Sorea, Inmaculada Bermúdez, han signat un conveni per millorar l’atenció als usuaris i usuàries del servei municipal d’aigua de Sant Cugat del Vallès i Valldoreix i vetllar per garantir els drets de la ciutadania. A l’acte de signatura del conveni també ha assistit el gerent de la companyia, Josep Maria Montserrat.

Fotografia: Premsa Sorea

Gràcies a aquest conveni, la defensora del client es compromet amb la síndica municipal a atendre amb celeritat qualsevol queixa que puguin rebre dels ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat i Valldoreix, així com mantenir un diàleg periòdic per recollir recomanacions de millora del servei. El conveni inclou també el compromís de tractar amb la màxima sensibilitat qualsevol cas que la defensora pugui detectar de persones en situació de vulnerabilitat per assegurar-ne la protecció i el dret d’accés a l’aigua.

La síndica municipal de Greuges de Sant Cugat, Helena López Macho, té com a missió general la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques de la ciutadania de Sant Cugat, i amb aquesta finalitat, supervisa l’actuació de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l’Entitat municipal descentralitzada de Valldoreix (EMD). La síndica ha explicat que “la relació amb Sorea sempre ha estat molt satisfactòria i amb aquest conveni regulem el que hem estat fent fins ara. Les queixes que ha presentat la ciutadania han estat ateses amb professionalitat i celeritat per part de la defensora del client d’Agbar (Customer Counsel). Amb la signatura d’aquest conveni també volem donar visibilitat a aquestes dues institucions que vetllen pels drets de la ciutadania i que són encara desconegudes per part dels usuaris del servei.”

La defensora del client de la companyia, Inmaculada Bermúdez, ha explicat que el seu compromís és la millora contínua de la qualitat del servei que ofereix als usuaris i usuàries: “posem les persones al centre de la nostra atenció, i potenciem el diàleg, la transparència i la mediació entre els usuaris com a claus per avançar cap a l’eficiència d’un servei que és bàsic”.

Sorea, companyia que forma part del grup Agbar, gestiona el servei municipal d’aigua de Sant Cugat del Vallès. La companyia disposa del servei independent del Customer Counsel o defensor del client per atendre i resoldre de manera gratuïta les reclamacions dels usuaris i usuàries de l’operadora. És un servei que atén conflictes entre la companyia i els seus clients, i busca solucions en un entorn amistós. Intervé quan el client no està d’acord amb la resposta que li ha ofert la companyia o bé quan no ha obtingut resposta a la seva reclamació. La resolució que s’estableixi des del Customer Counsel és d’obligat compliment per a la companyia i voluntari per als clients. En funcionament des de fa més d’una dècada, té com a missió fomentar el diàleg entre organitzacions relacionades amb els drets de les persones, defensar i protegir els drets dels abonats i abonades, i escoltar i atendre les seves necessitats, així com presentar a les operadores propostes per millorar el servei. També busca la implantació d’una cultura de comunicació i interlocució efectiva i transparent, orientada a la satisfacció de les persones.

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar