La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura comença aquest dijous

14/09/2021 – Redacció

Sant Cugat promourà la mobilitat saludable i segura des d’aquest dijous 16 de setembre fins al dimecres 22. La ciutat participa un any més de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura per la qual s’han organitzat una desena d’activitats per fomentar una mobilitat sostenible, que finalitzaran amb la celebració del ‘Dia sense cotxes’ el proper dimecres 22 de setembre.

L’organització d’aquests actes, oberts a la ciutadania, tenen per objectiu divulgar noves maneres de moure’s pel municipi, com a alternativa a l’ús del vehicle privat de motor, i promoure l’ús segur dels vehicles de mobilitat personal no contaminants. Aquestes accions, incloses en el Pla d’Emergència Climàtica, estan enfocades a incentivar la pacificació dels carrers del municipi coincidint amb l’entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions.

A la vegada s’instal·laran uns tòtems a la rambla del Celler i camí de Can Gatxet que oferiran dades de circulació de bicicletes en temps real i s’engegarà una prova pilot del projecte ‘Bici sense edat’.

Carrers tallats

A més, del 16 al 22 de setembre hi haurà diversos talls de trànsit que afectaran l’avinguda del Pla del Vinyet. A partir de dijous s’instal·larà un carril bici a la calçada (davant del col·legi Europa) que inhabilitarà el carril esquerre per a la circulació de vehicles de motor en el tram entre l’avinguda de les Corts Catalanes (des del carrer Puig i Cadafalch), rotonda del Rotary i avinguda Pla del Vinyet (fins a la plaça Gabriel Ferrater).

El dia 22 de setembre, coincidint amb el Dia Sense Cotxes, es tallarà al trànsit el tram de la rambla del Celler, entre la plaça del Celler i Francesc Moragas.

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar