La segona fase de les obres de l’av. Cerdanyola començarà aquest any 2020

19/01/2020 – REDACCIÓ /

El Tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, ha anunciat al programa de La Contraportada de TV Sant Cugat que ja s’ha encarregat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la següent fase de les obres de l’avinguda Cerdanyola i que podrien començar dins d’aquest 2020.

obres-avcerdanyola
Fotografia de fa dues setmanes de l’avinguda Cerdanyola

Francesc Duch ha explicat que l’AMB ja té l’encàrrec d’acabar d’elaborar el projecte executiu per poder buscar una empresa que executi les obres en els mesos vinents.

Quan acabi aquesta fase, l’avinguda Cerdanyola serà també un carrer de vianants fins al carrer Borrell.

Pel que fa a la primera fase, les obres l’avinguda emblemàtica del barri de Monestir avancen a bon ritme i, segons Francesc Duch, Tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, acabaran les pròximes setmanes.

Francesc Duch ha assegurat que les obres de la primera fase estan molt avançades i en les pròximes setmanes aquesta fase hauria de quedar tancada.

La pavimentació de ja està pràcticament enllestida, tret d’algunes parts de la zona central. A banda d’això, només resten alguns detalls com la instal·lació d’algunes papereres, la plantació d’arbres o els bancs.

Tot i això, l’únic tema que encara no està resolt de l’avinguda Cerdanyola és la reorganització de les escombraries.

En aquest sentit, el Tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge ha afirmat que sobre aquest tema només sap s’està treballant en alternatives com la possibilitat que els carrers dels voltants puguin encarregar-se de recollir les escombraries de l’avinguda Cerdanyola.

Si es mantenen aquestes previsions i les obres de la primera fase de l’avinguda Cerdanyola acaben aquest mes de gener, finalitzaran tres mesos després de la primera data que es va anunciar als mitjans: el 31 d’octubre.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar