La santcugatenca Àngels Ponsa, nova consellera de Cultura

03/09/2020 – Eva Jou

Després del degoteig de baixes al PDeCAT cap a JxCat, el president Quim Torra ha remodelat el govern i ja ha nomenat els nous consellers. Una de les flamants incorporacions a l’executiu és la santcugatenca Àngels Ponsa, que es posa al capdavant de la conselleria de Cultura agafant el relleu de Mariàngela Vilallonga. Dimarts vinent el president signarà el decret de nomenament d’Àngels Ponsa, que prendrà possessió del càrrec després de la reunió del Consell Executiu.

Àngels Ponça al Parlament

Aquest, però, no és l’únic canvi. L’advocat egarenc Miquel Sàmper serà el nou conseller d’Interior, en substitució de Miquel Buch, i l’economista Ramon Tramosa, serà el conseller d’Empresa i Coneixement en substitució d’Àngels Chacón. Ambdós prendran possessió del càrrec aquesta mateixa tarda en un acte que tindrà lloc a les 18.00h al Palau de la Generalitat.

L’economista Ramon Tremosa, nou conseller d’Empresa, l’advocat Miquel Sàmper, nou conseller d’Interior, i la professora santcugatenca Àngels Ponsa, nova consellera de Cultura, en imatges d’arxiu.

Àngels Ponsa, tercera consellera santcugatenca

A banda de Jordi Puigneró i Damià Calvet, ara també s’hi afegeix Àngels Ponsa. Amb ella, dels tretze consellers que conformen el govern de la Generalitat, tres són santcugatencs.

Ponsa, diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Història de l’Art per mateixa universitat, era fins ara Directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat. Durant la seva trajectòria política ha estat molt vinculada a Sant Cugat: va ser tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona (de la regidoria de Cultura, Educació, Joventut, Benestar social i Esports) de l’Ajuntament entre 1995 i 2003 durant els governs de CiU.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar