La preinscripció per les escoles bressol municipals comença aquest dilluns

18/05/2020 – REDACCIÓ 

La preinscripció pel primer cicle d’educació infantil (Escoles bressol municipals) de manera telemàtica comença aquest dilluns 18 de maig i s’allargarà fins al 29 de maig. Igual que la resta d’etapes educatives i com a mesura preventiva pel coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica.

Aquelles famílies que no puguin tramitar-la telemàticament, poden lliurar les sol·licituds de preinscripció de forma presencial amb cita prèvia trucant al 010 a l’OME del 27 de maig fins al 29 de maig.

Pel que fa a la matrícula, pel primer cicle d’educació infantil (Escoles bressol municipals) serà del 23 al 30 de juny.

simulacio-escolalamirada-destacada
Foto: Ajuntament Sant Cugat

Presentació telemàtica: del 18 al 29 de maig de 2020

Per a la presentació de la sol·licitud de preinscripció via telemàtica, caldrà enviar un correu electrònic a la bústia electrònica de l’escola bressol demanada en primera opció. En aquest correu s’haurà d’adjuntar el model de sol·licitud degudament emplenat (en format pdf o per fotografia de la sol·licitud). També s’hi haurà d’adjuntar la següent documentació:

  • DNI o NIE de la persona sol·licitant amb l’adreça actualitzada i en cas de no tenir-la s’ha de presentar el volant de convivència
  • Llibre de Família
  • Documents acreditatius de tot allò que s’al·legui en fer la sol·licitud

Presentació presencial: del 27 al 29 de maig de 2020

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, es podrà lliurar a l’OME de l’Ajuntament de Sant Cugat. L’Ajuntament recorda que la cita prèvia només és per a casos excepcionals. Si els sol·licitants tenen dubtes sobre com fer la presentació telemàtica poden demanar suport per telèfon o per escrit a les escoles bressol municipals i també a l’OME (consulteu canals i horaris d’atenció).

Per a la presentació de la sol·licitud de preinscripció presencial, caldrà demanar cita prèvia, a partir del 21 de maig, trucant al 010 (telèfon fix) o al 900 104 941 (des de mòbil o fora del municipi).

També caldrà portar original i fotocòpia de la següent documentació:

  • DNI o NIE de la persona sol·licitant amb l’adreça actualitzada i en cas de no tenir-la s’ha de presentar el volant de convivència.
  • Llibre de Família.
  • Documents acreditatius de tot allò que s’al·legui en fer la sol·licitud.Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar