La Policia Nacional decomissa 46 quilos de cocaïna a Sant Cugat, Mollet i Barcelona

23/07/2021 – Redacció /ACN

La banda utilitzava un cotxe ‘mula’ per transportar la droga amagada en uns sofisticats habitacles o ‘caletes’ on traginaven la mercaderia sense aixecar sospites.

La Policia Nacional ha desarticulat una banda de narcotraficants que operava des de diverses poblacions de l’àrea metropolitana, entre elles Sant Cugat. En total s’han decomissat 46 quilos de cocaïna i 62.000 euros en efectiu a quatre domicilis de Sant Cugat, Mollet del Vallès i Barcelona.

La banda, formada per cinc persones, utilitzava un cotxe ‘mula’ per transportar la droga amagada en uns sofisticats habitacles o ‘caletes’ on traginaven la mercaderia sense aixecar sospites. Per accedir a l’amagatall, calia combinar diversos mecanismes del vehicle: encendre el cotxe, posar marxa enrere i tocar el clàxon al mateix temps. Només així s’accionava un sistema hidràulic que movia el seient posterior del cotxe i es podia accedir al cau de la droga.

L’operatiu es va iniciar després que la policia detectés durant una vigilància un intercanvi de vuit quilos de cocaïna. En aquell primer moment es va detenir també a tres persones. L’operació va accelerar l’actuació policial i el jutge va autoritzar l’escorcoll dels domicilis de la banda.

Als pisos es van localitzar 37 quilos més de cocaïna i els diners en efectiu, així com bàscules de precisió i altres elements necessaris per al narcotràfic, com una màquina de comptar diners i nombrosa documentació. L’operació va culminar amb un total de cinc detinguts –quatre homes i una dona.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar