La Policia Local deté un transportista per diversos robatoris al Centre Comercial Sant Cugat

31/01/2020 – REDACCIÓ /

La Policia Local ha detingut un transportista com a presumpte autor de diversos robatoris al Centre Comercial Sant Cugat. En el moment de la detenció a aquest individu se li han intervingut 610’95 euros, unes estisores i una navalla.

Foto: Interior del Centre Comercial Sant Cugat

La detenció s’ha produït a partir d’un avís del personal de seguretat, ja que en dies anteriors s’havien registrat diversos robatoris durant la nit. Els robatoris sempre es produïen amb el centre comercial tancat i les persianes de seguretat dels locals també tancades.

Una vegada iniciada la investigació, la Policia Local va comprovar amb els responsables dels establiments robats que en tots els casos l’empresa de transports de mercaderies era la mateixa i també la mateixa persona qui donava el servei. A més, es va comprovar que l’entrada als locals havia estat amb ús de clau o comandament a distància i forçament del pany de la caixa registradora.    

Posteriorment es va realitzar el visionat de les càmeres de videovigilància durant els dies corresponents als robatoris i es va veure l’accés als locals per part del transportista sense que es realitzés cap descàrrega de material.

A partir d’aquesta informació, la Unitat de Suport Policial va planificar per dijous 30 de gener a la nit un dispositiu de vigilància ja que es tenia constància que el transportista havia d’efectuar una descàrrega de material.

Aquest dispositiu ha permès detenir el transportista, que era el mateix que sortia a les imatges de les càmeres de videovigilància, per un delicte continuat de robatori amb força pel mateix modus operandi: aprofitar el seu accés com a transportista als locals del centre comercial i posteriorment efectuar els robatoris.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar