La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisis de les administracions

(28/04/2022 – Redacció)  

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf denuncia la paràlisi de les administracions en la recuperació de l’espai de l’antic camp de golf per a ús de la ciutadania. Considera que “els interessos partidistes, especialment entre Junts per Catalunya i ERC, estan afectant el desenvolupament del projecte“. Per aquest motiu demana que les administracions deixin de banda les qüestions partidistes i se centrin a tirar endavant el projecte.

cup-golf-santjoan-santcugat
Foto d’AUP Rubí del camp de golf de Can Sant Joan

A més recorden que de moment no s’ha complert cap dels punts que es van acordar el mes d’octubre de l’any passat, ara fa sis mesos. Un d’ells era fer arribar a la Plataforma l’estudi ambiental que avala la proposta inicial de Vicepresidència. La Plataforma creu que “no se’ns ha fet arribar el document perquè en realitat aquest estudi, teòricament fet per l’INCASOL, no existeix“.

Un altre punt era establir un conveni temporal amb els Ajuntaments, o bé que l’INCASOL se’n faci càrrec, per garantir l’accés i l’ús de l’espai mentre es defineixen els usos finals de les actuals 80ha, Diuen que “el primer esborrany d’aquest conveni havia d’estar enllestit a finals de 2021, però encara no s’ha presentat cap document“.

Pel que fa a les reunions de treballs conjuntes i periòdiques entre Ajuntament, l’INCASOL i Plataforma, la Plataforma troba “lamentable que en l’última reunió que es va celebrar entre administracions només hi assistissin l’Ajuntament de Rubí i l’INCASOL, demostrant que la reunió no tenia cap mena de validesa ni contingut, i que les baralles entre partits estan per sobre dels interessos de la ciutadania“.

La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf demanem seriositat i compromís als Ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, així com a l’INCASOL, i demanem que se celebri durant el mes de maig o de juny una reunió a quatre bandes per començar a posar fil a l’agulla i anar assolint els diversos compromisos que es van acordar fa mig any.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar