La línia de bus L1 connectarà amb l’estació de Valldoreix a partir del 13 de febrer

(7/02/2023 – Redacció )   

L’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix han arribat a un acord per fomentar la intermodalitat del transport públic al municipi: a partir del 13 de febrer la línia de bus urbà de Sant Cugat L1 modificarà el seu recorregut per connectar amb l’estació de FGC de Valldoreix.

Així ho han explicat aquest matí el tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler; el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, Jose Gallardo; i la vocal de Mobilitat, Transport i Vialitat de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada.

Aquest canvi de recorregut fomentarà la intermodalitat de la L1, que quedarà connectada tant amb els FGC com amb les línies d’autobús urbà de Valldoreix (V1, V2, V3 i V4). Per fer aquest intercanvi modal, els usuaris han d’utilitzar les targetes integrades de l’ATM, els títols socials propis o els títols socials de l’AMB (Targeta Rosa).

La L1 mantindrà la seva freqüència habitual de 30 minuts per sentit. A més, amb aquest canvi de recorregut també s’aprofitarà per eliminar un petit bucle de la L1 (al carrer Enllaç) que no aportava passatge i feia perdre temps de recorregut.

Pere Soler, primer tinent d’alcaldia: “estem molt satisfets perquè amb aquest acord potenciem el transport públic al municipi. És una bona notícia pels usuaris, que a partir d’ara disposaran d’una millor connexió i servei. És una passa més que ens ha de portar cap a una nova mobilitat on el transport públic sigui el referent. I ho fem treballant plegats i arribant a acords amb l’EMD”.

Susana Herrada, vocal de Mobilitat, Transport i Vialitat de l’EMD de Valldoreix: “Estem molt satisfets d’haver pogut aconseguir aquesta conexió directa entre el transport urbà de Valldoreix i Sant Cugat a la Pl. de l’Estació. Aquesta era una demanda històrica del Sectorial de Mobilitat de Valldoreix, que suposa una gran millora per a tots els usuaris/es, sobretot per a les persones amb dificultats de mobilitat. El desembre de 2018, quan es va dur a terme la remodelació la plaça de l’Estació per millorar-ne la mobilitat ja vam preveure l’arribada del bus de Sant Cugat. Volem agraïr la bona disposició de l’Ajuntament de Sant Cugat per fer realitat aquesta connexió”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar