La Festa Major de Valldoreix se celebrarà del 16 al 18 de setembre

(20/08/2022 – Redacció)  

La Festa Major de Valldoreix d’aquest 2022 se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre, coincidint amb la diada de Sant Cebrià. Després de l’edició de l’any passat, marcada encara per les restriccions d’aforament de la COVID i per la pluja que va caure aquells dies, la d’aquest 2022 es presenta com una Festa Major de tornada a la normalitat.

El cartell guanyador d’aquest any ha estat el titulat com a ‘Festa i color 22’ d’Esther Ballester i Alfonso Giménez, dos artistes de la localitat castellonenca de Betxí que s’ha imposat en la categoria d’adults. La seva obra es va seleccionar entre els 16 originals presentats per un jurat presidit per la vocal de Cultura de l’EMD, Susana Herrada, i diversos especialistes del món de l’art de Valldoreix, com la dissenyadora i professional del disseny gràfic Nina Roma, les artistes Claudia Salamonesco i Cristina Cabané, i el pintor i dibuixant Miquel Pellicer.

Font: EMD Valldoreix

La Festa arrencarà divendres 16 de setembre amb el tradicional pregó i els actes s’allargaran al cap de tot el cap de setmana.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar