La CUP presenta una llista plural i amb més dones que homes

12/04/2019 – REDACCIÓ /

La CUP va presentar aquest dimecres la llista amb la què es presentaran a les eleccions municipals del mes de maig. El 26 de maig els santcugatencs es trobaran al seu col·legi electoral una llista amb més dones que homes i amb molta representació de la societat de Sant Cugat.

llista-cup
Foto de la llista de la CUP

La formació d’esquerres va presentar a la Plaça de l’U d’Octubre, l’antiga Plaça del Rei, una llista amb 18 dones i 17 homes. Respecte aquesta qüestió, la candidata, Núria Gibert, va destacar que tant la número 1 com la número 2 són dones.

Núria Gibert encapçala la llista com a número 1 i Lourdes Llorente com a número 2.

Segons va explicar Gibert en la presentació de la llista, els criteris per confeccionar-la han estat marcats per la paritat i la cerca de la màxima representació de la societat santcugatenca. En aquest sentit, ha dit que és una llista molt plural que compta amb representants dels diferents barris de Sant Cugat, professions i oficis.

Tanquen la llista de manera simbòlica els antics regidors Ramon Piqué, Guim Pros i Ignasi Bea.

Pel que fa al programa electoral, els candidats de la CUP defensaran cinc eixos bàsics: Polítiques públiques feministes, Transparència, Economia social i solidària, Participació democràtica i Habitatge.

Preguntada per possibles pactes post-electorals, Núria Gibert també va expressa que sempre es poden posar d’acord per fer fora Convergència de l’equip de govern.

La CUP es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig amb els lemes “Ara és l’hora i “A Sant Cugat Governa’t”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar