La cultura de Sant Cugat s’uneix en un gran acte per la pau

(04/04/2022 – Redacció/)  

La plaça Octavià es va omplir diumenge al matí de santcugatencs, que tot i el fred van voler assistir a aquest gran acte de la cultura santcugatenca per la pau. Un acte que va començar amb la lectura del manifest “Art contra les guerres”.

Moment de l’acte “Art contra les guerres” fet a la plaça d’Octavià

Aquest gran acte cultural va incloure iniciatives teatrals, musicals o poètiques com l’homenatge a Gabriel Ferrater de la poeta Marta Pessarrodona.

L’acte es va dividir en dues parts, una dedicada a la guerra i una altra dedicada a la pau, i va buscar la implicació de la ciutadania amb activitats plàstiques per a totes les edats. Es demanava als participants que escrivissin un missatge de pau en un quadrat de cartolina, que després s’embolicava de llana de colors per crear cadascú un píxel del mosaic complet que presentava aquest aspecte un cop finalitzat.

Van participar en l’organització de l’acte diverses entitats de la ciutat des de la Universitat Internacional de la Pau, els Amics de Pedra i Sang, l’Ateneu, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat o la Taula d’Arts Plàstiques.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar