La crisi del coronavirus precipita el tancament de l’empresa de lleure Dinamiks

28/04/2020 – REDACCIÓ /

L’administrador de Dinamiks, Carlos Felipe Reinoso, ha enviat una carta a col·laboradors, equip i clients per anunciar que la crisi actual de la COVID-19 “ha estat un dels pitjors refredats de l’empresa” i “ha precipitat el seu tancament”.

Fotografia del web Dinamiks.cat

L’empresa, segons Reinoso, ha arribat al “límit de la seva gestió econòmica” i, com que no pot seguir acumulant pèrdues, s’ha decidit tancar tots els serveis.

Dinamiks era una empresa del sector del lleure infantil i juvenil, fundada l’any 2012 a Sant Cugat, que havia engegat diferents projectes d’èxit a la nostra ciutat com el projecte SPORTEA, que oferia activitats esportives per a nens i nenes amb Autisme. Una iniciativa que fins a l’actualitat s’ha pogut seguir executant, però que ara la seva continuïtat està en perill.

Sobre aquest projecte en concret, el fundador de Dinamiks ha declarat a Televisió Sant Cugat que “s’ha creat un precedent i espero que això serveixi per encoratjar a altres persones a iniciar projectes que cobreixin necessitats socials necessàries com és el cas del projecte SPORTEA.”

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar