La Creu Roja organitza una jornada institucional a Sant Cugat

(24/04/2022 – Redacció)  

Més d’un centenar de presidents, presidentes i càrrecs institucionals de 90 assemblees de la Creu Roja a Catalunya han assistit a la jornada que s’ha celebrat divendres, 22 d’abril, a Sant Cugat.

La trobada ha comptat amb la presència del president estatal de la Creu Roja, Javier Senent, i del president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, acompanyats de les quatre presidències provincials que alhora ocupen les vicepresidències a Catalunya. Durant la jornada s’ha fet balanç dels dos anys del Pla Creu Roja Respon que l’organització va posar en marxa a l’inici de la pandèmia per garantir les necessitats bàsiques dels col·lectius més vulnerables.  A través d’aquest pla s’ha proporcionat assistència humanitària a més de 600.000 llars de forma directa a Catalunya i s’han distribuït prop de 5 milions de quilos d’aliments a través de 52 centres de distribució que l’organització té al territori.

Voluntaris de la Creu Roja

Al llarg de la trobada s’han treballat també els principals reptes d’actuació de l’organització, que se centren en la lluita contra la soledat no volguda, l’acompanyament de les persones en situació de vulnerabilitat per facilitar-ne la recuperació en el context de postpandèmia, la crisi de persones refugiades ucraïneses que han arribat a casa nostra, així com el
compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu és coordinar l’acció local i provincial amb l’acció autonòmica i estatal per donar resposta tant als desafiaments com a les noves oportunitats socials.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar