Junts per Sant Cugat i la JNC demanen a l’alcaldessa respecte cap al president de l’EMD de Valldoreix

21/07/2021 – Redacció /

La Joventut Nacionalista de Catalunya s’ha unit a la petició de Junts per Sant Cugat per demanar respecte institucional des d’alcaldia envers el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig. Les relacions entre el govern municipal i el president valldoreixenc s’han tensat en les darreres setmanes després de diversos comunicats i creuaments de declaracions als mitjans.

Comunicat JNC


Fa dues setmanes, tots els grups de l’oposició de l’EMD de Valldoreix, amb l’excepció de Cs, van signar una carta on demanaven la dimissió del president Josep Puig de Junts per Valldoreix. Els motius: consideraven una “degradació política” i un govern “irresponsable i ineficient“. Una carta que no va anar més enllà perquè a la normativa de les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) no es contempla la possibilitat de plantejar mocions de censura.

Ple de Valldoreix

El president va respondre a aquesta petició en una entrevista al mitjà Nació Digital on va dir que aquesta no tenia fonaments i on va carregar contra el regidor de seguretat de l’Ajuntament de Sant Cugat, Francesc Carol, d’ERC. Unes crítiques que es van repetir durant el ple de juliol de l’EMD de Valldoreix, mentre es debatia la moció.

Respecte a les crítiques per part del president de l’EMD, Francesc Carol va declarar a Televisió Sant Cugat que ell “no entrava a respondre comentaris personals” i que “dos no es barallen si un no vol i ell no volia”.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, també va respondre a Puig en una nova entrevista a Nació Digital on va lamentar l’actitud i les paraules del president de l’EMD de Valldoreix en relació amb el regidor de Seguretat i va afirmar que no considerava a Josep Puig com “un interlocutor vàlid».

Josep Puig, president de Valldoreix, i Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat

Un cop acabat el ple, el grup de Junts per Sant Cugat va tornar a demanar respecte cal al president de l’EMD de forma pública. Una petició a la qual ara se suma la Joventut Nacionalista de Catalunya a través d’un comunicat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar