Incertesa certa i creativa

EstherMadrona-model-opinio

Per Esther Madrona, Tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica

Amb l’arribada del mes de setembre i l’inici del nou curs escolar no és estrany aturar-se un moment a planificar el curs. Aquest any aquest exercici té un valor afegit: Venim d’uns mesos especialment convulsos, uns mesos on hem après que és tan important planificar com ser flexible i actuar amb creativitat.

Jo procuro fer aquest exercici de planificació una mica abans de setembre, la darrera setmana d’agost (per allò que diuen, que crec que és cert, que la perspectiva ens ajuda a veure les coses d’una altra manera). M’agradaria que aquest nou curs que encetem tot just ara vingui marcat per la participació activa de la ciutadania (online o no, un bon aprenentatge que m’enduc del confinament) a les propostes de la ciutat i pel fet que cap persona se senti exclosa de la ciutat.

La incertesa que planeja sobre les nostres agendes i vides és totalment certa i això em fa agafar consciència de la importància de seguir treballant escoltant la gent i aprenent de tothom qui m’envolta (un altre aprenentatge que m’enduc del confinament). Comencem el curs amb ganes d’aconseguir que tothom visqui la cultura i se la faci seva. Cal actuar amb responsabilitat i aquesta responsabilitat és doble: respectar les indicacions sanitàries i no deixar que cap sector es quedi enrere. És així com ho vull fer.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar