Gilgal Solidari reforça durant la crisi del coronavirus el seu servei de recollida de roba

28/05/2020 – REDACCIÓ /

L’entitat social santcugatenca, Gilgal Solidari, situada a la plaça del Coll número 9, ha organitzat un servei de rober solidari, amb el suport de La Xesca i la Xarxa del Monestir- Sant Francesc, per aquelles persones que necessitin rebre roba, ja sigui per adults com per infants o nadons. Per aquest motiu fan una crida a tots els santcugatencs a donar tota la roba que ja no necessitin.

Davant de l’emergència social provocada pel coronavirus, l’entitat ha reforçat aquest servei solidari. Segons la seva organitzadora, Rebeca Galán, “aquest servei ja el donàvem abans de la crisi sanitària del coronavirus però de manera molt puntual. Ara amb la pandèmia hem potenciat aquest servei perquè tenim força demanda de roba“. Destaca que es necessita sobretot roba d’infant de 2 a 4 anys i d’adolescents.

A més Gilgal Solidari segueix un protocol sanitari per garantir la seguretat. Per aquest motiu demanen que abans de donar la roba es renti amb aigua calenta, si pot ser a 40 graus, i les donacions es fan amb cita prèvia trucant al telèfon 607845792(Rebeca).

La gent està responent molt bé i ens ha arribat força roba” ha destacat Galán. Els destinataris són totes aquelles persones que necessitin aquest servei.

Gilgal Solidari

L’entitat social Gilgal Solidari, que treballa amb Serveis Socials i l’Ajuntament, ajuda a totes aquelles persones que ho necessitin en tots els aspectes: tant si es tracta de necessitats materials (aliments, roba, llits, cadires, etc), de problemes d’integració social (acompanyament als recursos municipals, coneixement de la nostra llengua i cultura, etc) o d’altres dificultats que puguin sorgir en algun moment (visites mèdiques, visites a persones que viuen soles, assessorament de gestió diària).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar