Fem feina i mirem endavant

carmela-fortuny-model-opinio

Per Carmela Fortuny, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu de Junts per Sant Cugat

Fa un any que Junts per Sant Cugat fem d’oposició propositiva al govern d’Ingla, lleial a la ciutadania que ens va fer confiança. És el moment de fer balanç de la feina feta durant aquest primer any. Hem escoltat molt a la ciutadania presentant al Ple 22 mocions de les quals 13 han prosperat, algunes de molt rellevants com la regulació del preu del lloguer, un nou casal de gent gran al centre o el consultori mèdic al barri de Sant Francesc/Monestir.

La nostra actitud ha estat positiva i coherent, per això hem votat a favor en 101 temes, en contra 7 i ens hem abstingut 15 vegades. Davant la pandèmia de la Covid-19 hem presentat al govern 160 propostes per a plantar-hi cara orientades a la promoció econòmica i a l’atenció social.

També toca fer un primer balanç de la feina del tripartit durant aquest primer any. Pensem que l’ajuntament no funciona amb l’agilitat que necessita la ciutadania, són escassos els temes que es porten al plenari, i massa sovint es diu “això es culpa dels d’abans”.

Mirem endavant, tenim 3 anys. Emplacem a Ingla i als seus socis a què treballem plegats perquè les propostes de govern arribin als grups de l’oposició en temps i forma, de manera que puguin ser debatudes i millorades. En definitiva, que es recuperi el to constructiu i positiu que sempre ha tingut el Ple de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar