Per Maria Santaella
Ingredients
- 400 g de carn picada
- 1 pastanaga gran
- 5 tomàquets grans
- 1 ceba
- 3 grans de caiena
- 1 copa de brandi
- 700 g mongeta verda
Elaboració
- Rentar, pelar i tallar ben petita la pastanaga. Afegir en una olla amb oli d’oliva a foc lent i anar remenant. Afegir la ceba tallada molt petita i deixar coure.
- Quan la ceba agafi color, afegir la carn picada. Salar i remoure durant 5 minuts.
- Afegir el tomàquet ratllat, la caiena i la copa de brandi. Deixar coure.
- Netejar les mongetes i tallar-les al llarg com un espagueti, fent 2 o 3 talls en funció de l’amplada.
- Quan la carn agafi color i la salsa estigui quasi feta, afegir les mongetes a la cassola, remoure tot plegat i tapar. Deixar coure uns 10-15 minuts fins que la mongeta quedi cuita.