Es presenta Carles Toda, candidat d’Units per Sant Cugat

12/04/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dijous la coalició Units Per Sant Cugat va presentar el cap de llista de les eleccions municipals del 26 de maig. Carles Toda, encapçalarà la llista electoral de la coalició formada per Units Per Avançar, Convergents i Lliures.

candidat-unitspersantcugat
Imatge de l’acte de presentació del candidat d’Units per Sant Cugat

Carles Toda serà l’encarregat de defensar durant la campanya electoral el nou projecte impulsat per Units per Avançar, Convergents i Lliures.

Un projecte que neix amb l’objectiu de recuperar i tornar a posar en valor el model que des de 1987 fins fa poc temps s’havia aplicat a Sant Cugat. Prioritzar les polítiques en suport a les famílies, l’impuls econòmic i la seguretat per garantir la llibertat, els drets i el benestar social.

Carles Toda s’acaba de prejubilar com a directiu de la Caixa, on ha estat director de la oficina de Valldoreix i apoderat de l’àrea de negocis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola els darrers anys. Està molt implicat en el terreny social i en diverses ONG, com Mujeres Burkina, Cesal, Fundació la Caixa i el Banco Farmacéutico.

Tot i que mai s’ha dedicat a la política, va militar a Unió i quan aquest partit va desaparèixer es va sumar a Units per Avançar.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar