ERC presenta una llista amb molts representants del teixit social

12/04/2019 – REDACCIÓ /

ERC va presentar aquest diumenge la llista que es trobaran els santcugatencs al seu col·legi electoral quan vagin a votar el proper 26 de maig, dia d’eleccions municipals. Una llista que compta amb una forta representació de les entitats locals.

llista-erc
Foto de la presentació de la llista

Mireia Ingla torna a ser la número 1 d’una llista formada per noms destacats del teixit associatiu. En el número 2 es presenta l’ex-president del Club Muntanyenc i actual tècnic del Servei d’Intervenció en l’Edificació de l’Ajuntament, Francesc Duch. En el número 3 Esther Madrona, membre de la Junta de La Unió i tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. En quart lloc, Alba Gordó, graduada en Física i Química i implicada en moviments socials i feministes a la ciutat. En el cinquè lloc, Francesc Carol, antropòleg, treballador de la banca i presentador del programa “Parada i Fonda” de TV Sant Cugat.

Tanca la llista de manera simbòlica, l’ex-conseller del Govern de la Generalitat, Raül Romeva, actualment a la presó pels fets de l’1 d’octubre del 2017 i la declaració independentista del 27 d’octubre d’aquell mateix any.

ERC es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig amb el lema “Fem el pas! Impulsem Sant Cugat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar