Endesa soterra cablejat aeri a La Floresta per millorar el servei elèctric

30/08/2019 – REDACCIÓ /

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de soterrament d’un tram de línia aèria de mitjana tensió de doble circuit al barri de la Floresta, al terme municipal de Sant Cugat, amb l’objectiu de millorar la integració de les infraestructures elèctriques i de millorar-ne el servei.

soterrament-cablejat-aeri-lafloresta

Fotografia cedida per Endesa de la zona.

Els treballs, que han tingut un pressupost superior als 55.000 euros, aportats íntegrament per Endesa, han consistit en el soterrament de 150 metres d’una línia de doble circuit aèria de mitjana tensió a l’encreuament de l’avinguda Can Busquets i l’avinguda Tarruell. A més, s’ha instal·lat una nova torre elèctrica de 18 metres d’alçada. Les característiques d’aquesta nova línia elèctrica d’última generació faran la xarxa més resistent i fiable.

Aquesta actuació, la qual beneficia de manera directa segons la companyia a 1.107 veïns de La Floresta i del centre del Sant Cugat, forma part del conjunt d’actuacions que l’empresa promou per a la millora de les seves infraestructures i del subministrament elèctric a la comarca del Vallès Occidental, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions de la companyia a les darreres tecnologies del sector.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar