Els santcugatencs puntuen al seu alcalde amb un 6 i el trànsit de la ciutat no aconsegueix l’aprovat

(27/3/2024 – Redacció)

Des del govern municipal consideren que aquesta onada de l’Observatori Sociològic és la primera que inclou dades sobre la percepció de la ciutadania del nou govern de Junts per Sant Cugat i ERC i del nou alcalde Josep Maria Vallès. Preguntats sobre quina valoració fan del nou alcalde, els santcugatencs han puntuat a Josep Maria Vallès amb un 6 sobre 10. Una nota que ha baixat lleugerament respecte la darrera onada de juliol de 2023, on havia obtingut un 6,4. Així i tot, està encara bastant per sobre del 5,2 de Mireia Ingla al gener de l’any passat.

Als darrers 20 anys, l’alcalde millor valorat ha estat Lluís Recoder amb una nota de 7,3 a l’Observatori d’octubre del 2010, mesos abans de renunciar al càrrec.

Pel que fa al nivell de coneixement del nou alcalde, 6 de cada 10 enquestats afirmen conèixer a Josep Maria Vallès, però d’aquest 60%, només la meitat recorda el seu nom.

Sobre l’estat general de la ciutat, els santcugatencs donen una valoració mitjana de 6,5, una puntuació que ha canviat poc al llarg dels darrers anys. Els parcs i zones verdes és l’aspecte de la ciutat que obté major puntuació, amb un 6,78, mentre que el trànsit no aconsegueix l’aprovat, i es queda amb un 4,52.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar