Els comerços de Sant Cugat regalen 10.000 vals gratuïts per als aparcaments soterrats del centre

(24/4/2024 – Redacció)

Els establiments comercials del nucli urbà de Sant Cugat oferiran a partir d’ara i fins al 9 de juny vals perquè la seva clientela pugui estacionar gratuïtament als aparcaments soterrats del centre. Concretament, es repartiran un total de 10.000 vals de 30 minuts cada un que es podran utilitzar als aparcaments soterrats que gestiona l’empresa Telpark: pl. Quatre Cantons, pl. Lluís Millet, pl. Vila, pl. can Quitèria i Torreblanca (accés c. Puig i Cadafalch).

Aquesta iniciativa està impulsada per Sant Cugat Comerç i l’empresa Telpark, amb el suport de l’Ajuntament. L’objectiu és facilitar a la ciutadania l’accés al nucli urbà i a la seva gran oferta comercial i gastronòmica. L’acord contempla que sigui Sant Cugat Comerç qui reparteixi els vals als establiments comercial del nucli urbà, formin part o no d’aquesta associació.

Aquest acord s’ha formalitzat en un acte que ha comptat amb la presència de la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández; la representant de Telpark, Carolina Verdugo; i el tinent d’alcaldia de Drets, Dinamització de la Ciutat, Comerç i Seguretat, Bernat Picornell.  

Durant l’acte l’empresa Telpark també ha informat que està ampliant els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en aquests aparcaments per tal de donar resposta a la creixent demanda d’aquest servei i afavorir així l’accés de vehicles elèctrics que contribueixin a la reducció d’emissions de carboni al nucli urbà de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar