Els centres comercials tornen a obrir, però sense els locals de restauració

01/03/2021 – ACN / Redacció

A partir d’aquest dilluns els centres comercials podran tornar a obrir després de pràcticament dos mesos sense activitat. Ho podran fer de dilluns a divendres i amb un aforament del 30%. Els grans locals comercials també podran obrir, però hauran de limitar la seva superfície de venda a un màxim de 400m2.

Font: ACN

Els que no podran obrir, però, són els locals de restauració d’aquests centres comercials, que hauran de mantenir la persiana abaixada.

La resta de comerços hauran de seguir tancats els caps de setmana, a excepció dels comerços essencials.

La reobertura dels centres comercials és una de les principals novetats de les últimes mesures aprovades pel Procicat. En altres àmbits, com el de l’educació, es podran tornar a fer colònies escolars fora de la comarca sempre que es puguin mantenir els grups bombolla. A més, els estudiants de segon curs universitari podran tornar a fer classes presencials, previsiblement, a partir del 8 de març.

Pel que fa a l’esport, s’amplia l’aforament de les activitats grupals en els gimnasos fins a un 30%, i un 50% si són a l’aire lliure.A les piscines també serà del 50%.

Les noves mesures mantenen moltes de les restriccions que ja estaven vigents fins ara, com és el cas del confinament comarcal, el toc de queda, els horaris de la restauració i promoció del teletreball. També es mantenen els actes culturals amb aforament al 50%.

Aquestes mesures estaran vigents durant els propers 7 dies.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar