Els carrers de Sant Cugat s’omplen amb ‘La Nit en Blanc’

(13/06/2022 – Redacció)  

Després de dos anys sense poder celebrar-la, els comerços de Sant Cugat van poder tornar a organitzar sense restriccions la gran festa del comerç local: la 9a edició de “La Nit en Blanc”. Es tracta d’una nit on els comerços amplien els seus horaris amb promocions especials i omplen els carrers amb els seus productes però també amb actuacions musicals, degustacions, balls i sortejos.

La gran afluència de públic d’aquesta edició de La Nit en Blanc a la ciutat, molts d’ells vestint el protocol·lari color blanc, és una mostra de què aquests dos anys de parada no li han passat factura i que aquest és un esdeveniment plenament consolidat a la nostra ciutat.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de més de 500 persones i gairebé un centenar de comerços, que han oferit activitats com degustacions de productes, còctels, copes de cava i espais de jocs per nens i nenes. Com és tradició, durant la jornada també es va realitzar una desfilada de moda infantil i concerts en petit format.

Foto: Albert Canalejo

La nit també va comptar amb la presència de l’Associació Familiars Alzheimer que van vendre flors blanques que els ciutadans poguessin col·laborar amb l’entitat.

Foto: Albert Canalejo

A més a més, una altra de les grans novetats d’aquesta novena edició, és que la majoria d’establiments han decorat els seus aparadors amb un fanalet blanc amb espelma, símbol de ‘La Nit en Blanc’ d’enguany.

Una de les actuacions més participades va ser el ball de Country organitzat als Quatre Cantons, una mostra de l’èxit aquesta 9a edició de la Nit en Blanc a la ciutat.

Foto: Albert Canalejo

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar