El vicepresident de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, criticat per saltar-se les restriccions

29/07/2021 – Redacció /

A la imatge es pot apreciar que cap d’ells porten mascareta, ni mantenen la distància de seguretat ni respecten la restricció de reunions socials de màxim 10 persones. Argimon s’ha referit aquest tema i ha expressat que “tothom ha de complir les normes i més un responsable polític”, assenyalant a Puigneró.

Foto penjada a les xarxes socials on apareix el vicepresident de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, amb 20 persones més.

El vicepresident de la Generalitat, l’exregidor santcugatenc Jordi Puigneró (Junts per Catalunya), a rebut un toc d’atenció per part del conseller de Salut, Josep Maria Argimon (Junts per Catalunya), després de la publicació a les xarxes socials d’una imatge de Puigneró a la Catalunya del Nord amb 20 persones més, entre elles el diputat del seu mateix partit, Joan Canadell; l’expresident Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Lluís Puig. Tots ells van assistir en una paella organitzada per Pilar Raola i van penjar la fotografia de grup a les xarxes socials. A la foto es pot apreciar que cap d’ells porten mascareta, ni mantenen la distància de seguretat ni respecten la restricció de reunions socials de màxim 10 persones. Argimon s’ha referit aquest tema i ha expressat que “tothom ha de complir les normes i més un responsable polític”, referint-se a Puigneró.

Pla mitjà del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, durant el ple del Parlament

A la vegada En Comú Podem ha demanat la compareixença al Parlament del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, per “valorar” les restriccions fixades per l’executiu, com “les trobades i àpats limitats a màxim 10 persones de diferents bombolles de convivència“. La petició dels comuns, que l’ha registrat el seu portaveu a la cambra, David Cid, a la mesa de la Comissió d’Afers Institucionals, després de la publicació de la fotografia on s’aprecia el vicepresident de la Generalitat amb 20 persones més.

Alguns usuaris de Twitter han demanat la dimissió del vicepresident i recorden que altres líders polítics europeus han dimitit per saltar-se les restriccions.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar