El Teatre-Auditori Sant Cugat acull la gira de l’òpera Manon Lescaut de Puccini

(27/2/2024 – Redacció)

Després de la seva estrena a Sabadell el passat cap de setmana, l’òpera Manon Lescaut de  Puccini, iniciarà al Teatre-Auditori Sant Cugat aquest divendres una gira per set ciutats catalanes. 

Amb la programació d’aquest títol, Òpera a Catalunya se suma a la  commemoració del centenari de la mort de Giacomo Puccini aquest 2024, en què  presenta un total de cinc títols d’aquest compositor.  

Berna Perles i Enrique Ferrer encapçalen un repartiment de luxe per una producció que compta, a més, amb les veus solistes de Milan Perišić, Jorge Juan Morata i Juan Carlos Esteve, entre d’altres.  

El director italià Elio Orciuolo assumeix la direcció musical de Manon  Lescaut per primera vegada dins el cicle, on ha dirigit un gran nombre de  produccions i la direcció d’escena va a càrrec del terrassenc Carles Ortiz,  amb qui Òpera a Catalunya col·labora regularment.  

Imatge: ©A Bofill

Abans de la funció d’aquest divendres 1 de març a Sant Cugat,  l’associació AprÒpera ha organitzat aquest dimecres una xerrada al Cafè Auditori sobre aquesta obra de Puccini. Un bon preàmbul per a gaudir d’aquesta òpera clàssica per a la què encara queden entrades al web del Teatre-Auditori.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar