El Sant Cugat FC “SantCu” puja a Primera catalana

28/05/2020 – REDACCIÓ /

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar aquest dimecres que la temporada 2019-2020 es resoldrà amb els ascensos marcats pel pla de competició en categoria amateur, i sense descensos tant en categoria amateur com futbol base.  Aquesta decisió ha afavorit al primer equip del Sant Cugat FC, que  després d’acabar líder del grup 3 de Segona Catalana, ha assolit l’ascens a Primera Catalana.

Fotografia d’arxiu del primer equip del Sant Cugat FC de celebració. Foto @SantCugatFC

D’aquesta manera, el primer equip masculí del “SantCu” jugarà la màxima categoria del futbol català la pròxima temporada 2020-2021 i ho farà amb un nou entrenador. Oriol Alcázar dirigirà als vermells-i-negres després que el club decidís fa uns dies no renovar a qui ha sigut l’entrenador del club durant les últimes tres temporades, Joan Garcia.

Oriol Alcázar, amb passat vermell-i-negre, arriba a l’entitat després de passar per les categories inferiors de la Selecció de Tailàndia les darreres tres temporades.

D’altra banda, el club ha informat també  de la situació en què queden els altres equips afectats per aquesta decisió de la federació catalana.

Així doncs, el cadet A manté la categoria i segueix un any més a Preferent i l’Infantil B no assoleix l’ascens a Preferent, tot i acabar la temporada líder de Primera sense conèixer la derrota.

L’Aleví C manté la categoria i segueix un any més a Primera.

El Sant Cugat F.C és un dels clubs esportius amb més història de la ciutat, amb més de 100 anys de vida.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar