El restaurant Brau, situat a Sant Cugat del Vallès i dirigit per María Espín, s’ha proclamat guanyador de l’últim episodi de “Batalla de Restaurantes”, emès el passat dimarts a La Sexta. En aquesta edició, Alberto Chicote i el seu equip van viatjar a Barcelona per trobar la millor escudella, plat icònic de la gastronomia catalana.
Brau, ubicat dins les instal·lacions del Pàdel Augusta de Sant Cugat, es va enfrontar a Can Mauri (Polinyà), Pepito (Eixample) i Casa Leopoldo (centre de Barcelona) en una competició ajustada on es van valorar aspectes com el servei, l’ambient, la qualitat del plat i la relació qualitat-preu. Tot i rebre crítiques exigents per part de Chicote, Brau es va imposar amb una puntuació final de 6,7 punts.
Amb aquesta victòria, Brau s’endú no només els 10.000 euros del premi, sinó també el reconeixement com el millor restaurant per gaudir d’una autèntica escudella a Barcelona.
Fotografía: @brau_restaurant