El projecte de construir de La Mirada a Guinardera es paralitza un mes per trobar “el màxim consens”

En aquest ple de juny, l’equip de govern tenia previst aprovar un punt d’urgència que havia de permetre iniciar els primers tràmits del projecte de construcció de l’escola La Mirada als terrenys de La Guinardera. Una ubicació que satisfà les peticions de la plataforma SOS Bosc Volpelleres, però a la que s’han mostrat contraris des de l’AFA La Mirada, que un cop més va participar al ple. L’equip de govern va retirar del ple el punt d’urgència que havia de traslladar la parcel·la d’equipaments del parc del Bosc de Volpelleres a la nova zona de la Guinardera i la va traslladar al ple del mes vinent per “trobar el màxim consens en aquest consistori”, segons va afirmar l’alcalde.

Des de l’AFA La Mirada, la setmana passada van iniciar una campanya sota el lema “Salvem La Mirada” amb accions per evitar que la parcel·la del bosc de Volpelleres deixi de ser una de les opcions de l’Ajuntament per a la construcció del nou edifici de l’escola.

Per la seva part, des de SOS bosc Volpelleres , Adenc, WWF Barcelona i altres entitats ecologistes van emetre un comunicat abans del ple per expressar el seu suport a la decisió del govern municipal envers la preservació del bosc de Volpelleres.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar