El Procicat limita l’horari d’obertura a les botigues obertes les 24h

20/10/2020 – ACN-Redacció /

El Procicat ha aprovat noves mesures per intentar frenar els contagis de coronavirus a Catalunya. Entre aquestes s’estableix que les botigues que normalment obren les 24h del dia, ara hauran de tancar a les 22h, i no podran reobrir fins l’endemà a les 7h. Són, per exemple, botigues de conveniència, les annexes a les benzineres o les ubicades en municipis turístics.

A les àrees de servei d’autopistes i altres tipus de via es podran seguir duent a terme activitats de restauració, però només amb servei d’entrega des del mateix establiment, sense utilitzar els espais interiors i garantint l’entrega individual i separada a cada client. 

El Procicat també ha suspès les activitats en grup que es fan equipaments cívics que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics. Queden fora d’aquesta restricció els programes d’intervenció socioeducativa, lleure educatiu de menors i activitats d’intervenció social, com ara menjadors.

El Govern subratlla que aquestes limitacions es prenen d’acord amb les dades epidemiològiques i assistencials actuals, i es consideren “proporcionals, idònies, necessàries i justificades” per al control de contagis i protecció dels drets a la vida i la salut, així com per garantir la capacitat d’atenció del sistema sanitari.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar