El nostre objectiu

Televisió Sant Cugat te com a objectiu principal apropar l’actualitat local a la ciutadania amb rigor, claredat, transparència i vocació de servei.

La nostra prioritat és fer informació de proximitat de diversos àmbits, és a dir, social, política, cultural, esportiva, etc., sense oblidar mai el valor que es mereix aquest tipus d’informació i el paper que té en la nostra societat com a element de cohesió social. En aquest sentit, creiem que la tasca que desenvolupem des dels informatius d’aquesta televisió pren més rellevància en un món globalitzat com l’actual. Cal preguntar-nos quants mitjans hi ha a Catalunya dedicats a la informació generalista. Quants n’hi ha però que tractin l’actualitat de la nostra comarca? La força dels mitjans comarcals es troba aquí: hem de cercar, en un món tan connectat, el nostre espai i hem d’oferir continguts informatius diferents als que dels mitjans generalistes. Per això, des dels informatius d’aquesta casa, ens proposem, amb cada nova edició, explicar què passa als municipis d’una forma clara, directa i entenedora, amb la màxima professionalitat i amb la voluntat de convertir-nos en un mitjà de referència.

Volem que els santcugatencs i els vallesencs triïn els informatius de TV Sant Cugat per estar informats de tot allò que passa al seu voltant. Això només es pot aconseguir fent bé la nostra feina, amb constància, amb capacitat d’anàlisi, amb criteri, donant valor a tot el que expliquem. I, sobretot, això només es pot aconseguir amb passió per la feina que fem.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar