El llibreters de Sant Cugat ens fan les seves recomanacions per Sant Jordi

(23/4/2024 – Redacció)

Sis llibreters i llibreteres de Sant Cugat han seleccionat tres propostes per a recomanar aquest Sant Jordi. Si encara no teniu una idea clara de quin llibre regalareu o us agrada passejar i fullejar amb tranquil·litat, els trobareu al llarg de tot el dia a les seves llibreries i parades.

Pablo Giménez – Celler de Llibres, avinguda Cerdanyola, 14

Història d’un piano. Ramon Gener
Una novel·la inoblidable sobre el poder de redempció de la música, guanyadora de la darrera edició del Premi Ramon Llull.

Baumgartner. Paul Auster
Una història tensa i expansiva sobre l’amor, el desig, la pèrdua, la memòria i la solitud protagonitzada per Seymor Baumgartner, un professor de filosofia a punt de jubilar-se.

Un món de jocs. Oriol Comas i Coma
Un repàs àgil i didàctic de tots els jocs que es fan i es desfan. Des del joc reial d’Ur al Monopoly. Segur que hi heu jugat almenys una vegada a la vida, però sabem d’on provenen?

Roger Grífols – La Salvatge Llibres, carrer de Villà, 10

Un rastre de violència. Marc O’Connell
Malcolm Macarthur és l’assassí més inquietant de la història d’Irlanda. I potser també el més fascinant; el que més tinta ha fet córrer i el més indesxifrable.

El senyor de les tenebres. Hal Bennett
En Joe Market és rei i esclau alhora. Després de l’assassinat de la mare, el pare funda una religió de negres per a negres en què en Joe serà l’escollit.

Els murs invisibles. Ramon Mas
Precisa i delicada, d’emoció continguda i alhora punyent, és la narració d’un episodi que marcarà de manera irreversible la vida del protagonista.

Sergi Martí – Llibreria Paideia, carrer Santa Maria, 12

La ternura. Paula Ducay
Naima i Marco, companys de treball separats per una certa diferència d’edat, han desenvolupat un vincle entre l’amistat i l’atracció.

Ocàs i fascinació. Eva Baltasar
Booker, tríptic, maternitat. Tres paraules que la nova novel·la d’Eva Baltasar deixa enrere sense perdre ni una gota del seu estil.

Ghost. Jason Reynolds
Una petita gran obra mestra amb una història electrificant sobre la humanitat que batega entre la violència, les addiccions i els abusos. 

Xavier Alsina – Abacus Sant Cugat, carrer de la Torre, 6

Un animal salvatge. Joël Dicker
Dos delinqüents es disposen a dur a terme un atracament en una important joieria de Ginebra. Un incident que difereix molt de ser un simple robatori.

Una vida a les muntanyes. Abraham Orriols
A Bruguera hi viu la pastora més vella de Catalunya. Amb quasi cent anys, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert.

El regal més bonic del món. Mireia Olivé
El petit ratolí busca i rebusca per tot el bosc el regal més bonic per a la mare: què pot regalar-li per demostrar-la quant l’estima?  Un conte universal sobre la tendresa.

▶ Mont Soler – Pati de Llibres, carrer de Xerric, 22

Sant Jordi i el drac. Meritxell Martí
Entreu en els escenaris pop-up d’aquest nou títol de la col·lecció Minipops i descobriu la llegenda de Sant Jordi com mai l’havíeu vist.

El meravellós, singular i sorprenent llibre de Sant Jordi. Copons & Fortuny
Un tribut a Sant Jordi a través de la llegenda, la història i els llocs que han creat el seu imaginari.

La princesa i Sat Jordi. Miriam Bonastre
La vida de la princesa Valentina és perfecta, còmoda i segura… Fins al dia que apareix un terrible drac disposat a arrasar el regne.

▶ Eva Agramunt – Kame Kame Còmics, carrer de Sant Medir, 14

Whispering You a Love Song. Eku Takeshima
Una història d’amor que comença amb un enamorament sobtat a la festa de benvinguda del primer dia de batxillerat.

Slam Dunk. Takehiko Inoue
Un noi del carrer es converteix en un gran jugador de bàsquet, només per a tractar de lligar amb una noia de classe. Una història amb ingredients romàntics, còmics i d’autosuperació.

Shiro Kame. Diversos autors
Una revista de manga al més pur estil japonès de periodicitat trimestral. Amb la participació d’autors espanyols i estrangers, amb sèries i one-shots autoconclusius.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar