El futur barri de Ca n’Ametller acollirà un gran hotel-apartament amb 400 habitacions

(4/4/2024 – Redacció)

El futur barri de Ca n’Ametller acollirà un gran projecte d’hotel amb apartaments de mitja estada amb unes 400 habitacions. El projecte porta per nom “Node Sant Cugat” i els seus promotors l’han volgut presentar a la ciutat amb l’acte de col·locació de la seva primera pedra. Aquest hotel-apartament vol cobrir les necessitats de professionals o estudiants que busquin un allotjament per setmanes o mesos.

Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat: “Estem molt satisfets d’acollir a la nostra  ciutat aquest projecte del qual avui posem la primera pedra. Des de l’Ajuntament treballem de manera  constant per crear les condicions adequades perquè les empreses puguin créixer i prosperar a Sant  Cugat. Aquestes sinergies són una garantia de dinamització de l’economia, creació de llocs de treball  i oportunitats laborals al nostre municipi”.

Gabriel Fernández de Gamboa, COO i Soci Director de Momentum: “Sumem 496 llits  a l’oferta hotelera de Sant Cugat, oferint un producte flexible, assequible i sostenible adaptat a les  noves necessitats d’allotjament temporal”

Marc Vila, Real Estate Director de Node: “L’acte de col·locació d’aquesta primera pedra  no només marca l’inici del nou projecte, sinó que també simbolitza la nostra dedicació per crear un  espai d’allotjament hoteler excepcional, integrat a la vida de Sant Cugat i compromès amb el seu  creixement i benestar.”

L’hotel apartament de tres estrelles s’aixecarà en una parcel·la de més de 12.000 m2, a tocar de les instal·lacions de Boehringer Ingelheim, i comptarà amb un edifici de cinc plantes que es vol integrar a l’entorn del Parc Turó de Can Mates. Volen oferir un model d’allotjament de mitja estada amb zones comuns de coworking, sales polivalents, cinema, terrasses, jardí de ioga i piscina.

El projecte ha estat impulsat per la  gestora espanyola d’inversions immobiliàries Momentum, i la companyia internacional especialitzada  en allotjament flexible, Node. L’empresa encarregada de la construcció és Ferrovial i es preveu que les obres acabin al novembre del  2025. L’obertura està prevista per al gener del 2026.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar