El festival de músiques històriques Contratemps arriba a la seva 3a edició

20/09/2021 – Redacció

El festival de músiques històriques CONTRATEMPS arriba a la seva 3a edició. Es tracta d’una sèrie de concerts, espectacles i activitats divulgatives organitzades pel Col·lectiu de Música Antiga de Sant Cugat i l’Ajuntament.

Entre les activitats que s’han dut a terme aquest cap de setmana destaca la taula rodona i el concert de viola da gamba a càrrec d’Emmanuel Balssa que es va du a terme al claustre del Monestir. La viola Barak Norman de 1714 de la col·lecció del Museu de la Música de Barcelona es va exposar al claustre, junt amb altres instruments històrics singulars i va servir de punt de partida per al debat entre conservadors i músics.


A l’oferta cultural del festival Contratemps figuraven propostes per a tots els públics com l’espectacle familiar “El Quijote en 20 minuts” que es va dur a terme al Celler Modernista. Una comèdia musical amb Adrián Schvarzstein i que Contratemps que va aconseguir condensar l’obra de Cervantes en poc més d’un quart d’hora amb tocs d’humor i molta música.

“El Quijote en 20 minuts”

El festival de músiques històriques CONTRATEMPS s’ha inscrit aquest any dins del cicle “Viu la Clàssica” organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?

Directe TV

També et pot interessar