El dilluns tornen els serveis de recollida de voluminosos i poda

29/04/2020 – REDACCIÓ /

El consistori ha anunciat que el dilluns 4 de maig es reinicien els serveis de recollida de voluminosos i poda en els seus horaris habituals. A la vegada també reobre les seves portes el servei de deixalleria de l’Ambiteca, tot i que la botiga d’intercanvi restarà tancada.

Pel que fa a la poda dels arbres, l’alcaldessa Mireia Ingla ha assegurat en el programa Línia Directa amb l’Alcaldessa, que es pot veure avui a les 19:15h per TV Sant Cugat, que es reprendrà aquest novembre. A la vegada alguns pollancres que han emmalaltit s’hauran de replanar.

Sobre l’estat dels carrers i si estan bruts o no, Ingla ha explicat que el pla que ha seguit l’Ajuntament respecte a tot el personal que es dedica a la neteja dels carrers durant el confinament ha estat establir torns amb l’objectiu d’evitar contagis. A la vegada, a l’inici de la quarantena, el consistori va suspendre la recollida de voluminosos i la deixalleria.

arbres-santcugat

L’alcaldessa ha apel·lat a la responsabilitat de la gent per mantenir els carrers i places netes i a no llençar mascaretes ni guants a terra.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar