El concurs d’Arrossos de Festa Major serà confinat i en format vídeo des de casa

14/05/2020 – REDACCIÓ

L’associació Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors del concurs d’Arrossos de Festa Major, ha anunciat que aquest any el concurs tindrà un nou format a causa de la crisi sanitària del coronavirus i per tant els arrossos seran confinats. L’organització ha explicat que “donat que no podem fer el concurs d’Arrossos de Festa Major a la rambla del Celler, hem decidit que el portarem a la casa de cadascun dels participants“.

Els participants tindran una setmana, un cop feta la inscripció i l’aportació econòmica voluntària i solidària, per filmar un vídeo de la preparació de la Paella Confinada 2020, segons les bases de participació que podeu trobar a la web de l”associació Amics dels Veterans i la Regalèssia. El dia 28 de juny, data en què s’hagués celebrat el concurs, es donarà a conèixer el resultat del concurs i l’entrega de diplomes i premis, això sí, de manera virtual. El vídeo de la paella filmada s’ha d’entregar abans del dia 21 de juny a les 12:00 de la nit.

concurs-arrossos-2019
Concurs d’Arrossos de Festa Major Foto: Ajuntament Sant Cugat

Pel que fa a les inscripcions, aquestes seran anticipades de l’1 al 20 de juny, sense límit de paelles i es podran fer des de la web de l’associació. Les inscripcions fora de termini no seran admeses. A més pel dret de participació s’abonarà un donatiu per paella. La quantitat recaptada es destinarà íntegrament a Càritas Sant Cugat. Donada la situació econòmica actual, el preu de la inscripció és lliure i pot no estar vinculat al nombre de comensals.

Les bases del concurs “confinat”

Les bases d’aquesta modalitat de concurs confinat estableixen que el concurs d’arrossos serà real i tindrà lloc a casa, a la cuina, al pati de casa, al jardí o comunitat, però sempre seguint la normativa de confinament d’aquell moment i les normes de seguretats adients. Per entrar a concursar caldrà fer un vídeo de la seva realització i s’haurà de mostrar els següents passos:

a) Els ingredients de la paella.
b) Elaboració del sofregit.
c) Posar l’arròs dins de la paella.
d) L’arrossada finalitzada per veure la presentació de la paella.
e) Caldrà filmar la recepta escrita o narrada dins del temps previst.

La duració màxima serà de 60 segons. La filmació haurà d’incloure el nom de la paella. El vídeo s’haurà d’enviar a: info@amicsveteransilaregalessia.com

concurs-arrossos-2019

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar