El Complex Aquàtic de Mira-sol obrirà al 2025 i formarà part d’una nova centralitat esportiva

(25/1/2024 – Redacció)

Van començar a principis de l’any passat i es preveu que es completin a finals del 2024. Les obres del Complex Aquàtic de Mira-sol avancen a bon ritme, com s’ha fet palès a la visita que han fet l’alcalde i diversos regidors.

Aquestes noves instal·lacions esportives s’ubicquen a un solar del carrer de Pompeu Fabra, just darrere de l’Institut-Escola Catalunya i tindran un total de 3.900 metres quadrats de superfície construïda. Tot i que el seu nom pot suggerir un altre format, el Complex Aquàtic de Mira-sol no serà un conjunt de piscines d’oci per la temporada d’estiu, com poden ser les de Valldoreix o el Parc Central. Aquest nou equipament que es projecta a Mira-sol serà més similar a una piscina esportiva coberta amb ús durant tot l’any, i el seu edifici inclourà dues piscines interiors, una sala de fitness, cafeteria i vestidors. El projecte ha tingut un cost d’uns 6 milions d’euros i la durada prevista és de 20 mesos. S’espera al llarg d’aquest any finalitzin les obres i també es liciti la seva gestió.

Nova centralitat
L’Ajuntament vol que aquest complex sigui la primera fase de la futura Centralitat Esportiva de Mira-sol que també inlcouria el camp de futbol, instal·lacions esportives de l’Institut Escola Catalunya i un nou camp de futbol 7. El projecte d’aquesta futura Centralitat Esportiva de Mira-sol encara s’està estudiant, però s’espera que la seva primera fase, el Complex Aquàtic obri les portes de cara al 2025.

Reivindicació de barri
El Complex Aquàtic de Mira-sol era una reivindicació històrica del barri, feia 25 anys que estava sobre la taula de l’Ajuntament i aquest 2025, podria per fi obrir les portes. Amb la seva construcció es donarà resposta a la necessitat d’aquest veïnat però també a la necessitat de més equipaments aquàtics al conjunt de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar